Tigrutza

tigruta1  tigruta2

TIGRUŢA, cum am numit-o noi, ne-a uimit cu bucuria ei de a trăi... se alintă, ne toarce, ne frământă cu lăbuţele, e mereu fericită, deşi a trecut printr-o experienţă cumplită.

tigruta3 tigruta4

A fost găsită de un coleg în poarta casei , părea paralizată căci nu putea să-şi mişte picioarele din spate... poate lovită de maşină, poate atacată de câini, poate.....

tigruta5 tigruta6

Am dus-o la doctor şi radiografia arăta fracturi grave şi multiple la ambele picioare din spate şi la bazin.

radiografii1   radiografii2

A fost operată, cu mare artă de către un profesor celebru i s-au pus patru tije metalice şi sperăm că îşi va reveni, căci e foarte fericită că trăieşte şi se bucură de orice rază de soare, de orice mângâiere, de orice vorbă bună...e o lecţie de viaţă pentru noi toţi din care putem învăţă că

TREBUIE SĂ RĂMÂNEM OPTIMIŞTI ORICE NI S-AR ÎNTÂMPLA.