Tigrutza

tigruta1  tigruta2

TIGRUŢA, cum am numit-o noi, ne-a uimit cu bucuria ei de a trăi... se alintă, ne toarce, ne frământă cu lăbuţele, e mereu fericită, deşi a trecut printr-o experienţă cumplită.

tigruta3 tigruta4

A fost găsită de un coleg în poarta casei , părea paralizată căci nu putea să-şi mişte picioarele din spate... poate lovită de maşină, poate atacată de câini, poate.....

tigruta5 tigruta6

Am dus-o la doctor şi radiografia arăta fracturi grave şi multiple la ambele picioare din spate şi la bazin.

radiografii1   radiografii2

A fost operată, cu mare artă de către un profesor celebru i s-au pus patru tije metalice şi sperăm că îşi va reveni, căci e foarte fericită că trăieşte şi se bucură de orice rază de soare, de orice mângâiere, de orice vorbă bună...e o lecţie de viaţă pentru noi toţi din care putem învăţă că

TREBUIE SĂ RĂMÂNEM OPTIMIŞTI ORICE NI S-AR ÎNTÂMPLA.

Poveste deosebita Crinuta

asociatia animalelor adoptie

Ea e Crinuța, cea care și-a găsit o familie iubitoare și grijulie! Sperăm ca vor mai fi și alții!

pufi micpufimic1

negrut

Gândurile noastre pozitive au rezultate...un nou caz fericit, un nou suflețel care a gasit căldură.

Vio

Vio1vio2

Poveste deosebita Laky

Laky

LAKI (URIAŞA)

Laki e o căţeluşă pe cât de mare, pe atât de blândă, afectuoasă şi docilă. A fost adusă mai mult moartă decât vie, fiind lovită în cap cu sapa de aşa-zişii ei stăpâni. Chiar şi poliţiştii care au fost sesizaţi au fost impresionaţi de situaţia ei şi, cerându-ne ajutorul, ne- au adus-o în căruţă. A fost îngrijită, i s-a refăcut cutia craniană găurită cu un cui şi, deşi nu mai spera nimeni, şi-a revenit miraculos. Cu toate că a trecut printr-o poveste cumplită, nu şi-a pierdut încrederea în oameni şi îi iubeşte în continuare, deşi unii n-ar merita.

Poveste deosebita Roky

roky     roky1

ROCKY

Rocky are o poveste impresionantă, fiind hrănit iniţial de o bătrânică, în apropierea blocului în care aceasta locuia. Vecinii l-au alungat cu o bătaie cumplită, însă doamna nu s-a lăsat, a plecat în căutarea lui, l-a găsit şi ne-a rugat să-l adăpostim, ea hrănindu-l zilnic, pentru că nu accepta hrana de la altcineva. Într-o zi, bătrâna nu a mai venit şi am aflat că s-a ridicat la ceruri, lăsându-l pe Rocky exclusiv în grija noastră.Dar el încă o aşteaptă. Nici bătaia nu a uitat-o, fiindu-i în continuare foarte teamă de bărbaţi.

Poveste deosebita Dani

dani

dani1

Dani, ne-a înduioşat, după ce imaginea sa a apărut la televiziune, fiind prezentat ca un câine care îşi aşteaptă moartea, alături de alţi câini dintr-un adăpost, extrem de slab şi deprimat. Acum, şi-a recăpătat pofta de viaţă şi ,,zâmbetul”.

Mai multe articole...

1. Poveste deosebita Bobi