In memoriam Rosco

rosco

ROȘCO 2000-2016

Roșco a fost îngrijit inițial de o bătrână care locuia pe un câmp, într-o locuință improvizată. Pentru că nu și-a mai permis să-l întrețină, a fost dat în grija nostră, unde s-a aflat până la sfârșitul vieții. Ni-l vom aminti mereu vesel și sociabil, așa cum era!

In memoriam Pusa

pusa 1

PUSA

2001-2016

Am avut-o în grijă încă de pui, de când a fost adusă într-o cutie de către o fetiţă. Ne-a câştigat afecţiunea prin drăgălăşenia şi capriciile sale, petrecându-şi ultimii ani în curtea unei doamne cu suflet mare. O să ne amintim mereu cu drag de Pă(puşa) care nu agrea prezenţa altor câni în preajma sa

In memoriam Tina

tina

TINA

2001-2013

A fost, şi ea, unul dintre primii câini avuţi în grijă. Din rasa Cocker Spaniel, a fost găsită într-o stare deplorabilă, cu urechile pline de scaieţi şi o infecţie generalizată la ochi care a făcut-o pe doamnul care a observat-o să spună că e o ,,căţeluşă fără ochi în curte”. Îngrijită cu multă dragoste, şi-a revenit şi, mai târziu, asociaţia a primit numele ei, devenind astfel simbol al acesteia. Ne-a fost alături şi ne-a oferit dragostea ei mulţi ani, până când ne-a părăsit, după o lungă suferinţă.

In memoriam Linda

linda     linda1

LINDA

2003-2016

Linda, căţeluşa care însoţea angajaţii până în staţia mijloacelor de transport ne ocroteşte acum din ceruri! Nu o să uităm niciodată ochii ei atât de blânzi şi dragostea cu care ne privea!

Mai multe articole...

1. In memoriam Daisy