CAZURI SPECIALE

bobi

BOBI

Bobi, a trecut prin momente cumplite, fiind probabil lovit de o maşină si a fost găsit pe marginea drumului, cu picioarele din spate rupte, flămând şi neajutorat. A fost luat in grija asociaţiei, însă a rămas paralizat până la sfârşitul vieţii, purtându-şi suferinţa cu multă demnitate.

dani1

DANI

Dani, ne-a înduioşat, după ce imaginea sa a apărut la televiziune, fiind prezentat ca un câine care îşi aşteaptă moartea, alături de alţi câini dintr-un adăpost, extrem de slab şi deprimat. Acum, şi-a recăpătat pofta de viaţă şi ,,zâmbetul”.

Laky

LAKI (URIAŞA)

Laki e o căţeluşă pe cât de mare, pe atât de blândă, afectuoasă şi docilă. A fost adusă mai mult moartă decât vie, fiind lovită în cap cu sapa de aşa-zişii ei stăpâni. Chiar şi poliţiştii care au fost sesizaţi au fost impresionaţi de situaţia ei şi, cerându-ne ajutorul, ne- au adus-o în căruţă. A fost îngrijită, i s-a refăcut cutia craniană găurită cu un cui şi, deşi nu mai spera nimeni, şi-a revenit miraculos. Cu toate că a trecut printr-o poveste cumplită, nu şi-a pierdut încrederea în oameni şi îi iubeşte în continuare, deşi unii n-ar merita.

roky1

ROCKY

Rocky are o poveste impresionantă, fiind hrănit iniţial de o bătrânică, în apropierea blocului în care aceasta locuia. Vecinii l-au alungat cu o bătaie cumplită, însă doamna nu s-a lăsat, a plecat în căutarea lui, l-a găsit şi ne-a rugat să-l adăpostim, ea hrănindu-l zilnic, pentru că nu accepta hrana de la altcineva. Într-o zi, bătrâna nu a mai venit şi am aflat că s-a ridicat la ceruri, lăsându-l pe Rocky exclusiv în grija noastră.Dar el încă o aşteaptă. Nici bătaia nu a uitat-o, fiindu-i în continuare foarte teamă de bărbaţi.

CRINUȚA

asociatia animalelor adoptie

Ea e Crinuța, cea care și-a găsit o familie iubitoare și grijulie! Sperăm ca vor mai fi și alții!

Asociatia pentru protectia animalelor