Adapostul nostru

adapostul1

Asociația ,,Tina și Redy” s-a constituit în anul 2009 și dorește să construiască un adăpost pentru câini. Pentru că nu a reușit să obțină un teren pentru ridicarea acestuia, președinta asociației l-a achiziționat din fonduri proprii. Construcția a început în 2015, prin eforturile financiare proprii ale președintei asociației, iar în 2016 s-a reușit edificarea primei clădiri cu 20 de boxe pentru câini.

Evident că așezământul are nevoie de finisaje, de gard împrejmuitor, fose septice și multe altele, la care oamenii cu suflet mare pot ajuta cu donații financiare, materiale de construcție, în funcție de posibilitățile fiecăruia.

adapost protejarea animalelor

adapost protejarea animalelor 1

Datorită implicării oamenilor cu suflet am putut progresa, iar adăpostul nostru arată deosebit de bine !

Mulțumim celor care s-au implicat și reamintim iubitorilor de suflete pure că pot face donații, acestea fiind folosite în cel mai eficient mod posibil.Doneaza

20171124 113647

20171124 113702