Anunt public

Anunt Public

ASOCIAŢIA „TINA şi REDY” anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către APM Timiş de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi evaluarea
adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată,
pentru proiectul „Construire anexă exploataţie agricolă (microfermă şi adăpost pentru câinii fără stăpân)” propus a fi amplasat în comuna Giarmata, localitatea Cerneteaz, F.N., CF nr.400070 Giarmata, nr. cad. A 389/1/2/11, jud. Timiş.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Timiş, jud.Timiş, localitatea Timişoara, B-dul Liviu Rebreanu nr.18-18A, în zilele de luni-joi între orele 8.00-16.30, vineri între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro – Secţiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 03.02.2014

Asociatia pentru protectia animalelor

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

ASOCIAŢIA „TINA şi REDY” anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire anexă exploataţie agricolă (microfermă şi adăpost pentru câini fără stăpân)” propus a fi amplasat în comuna Giarmata, localitatea Cerneteaz, CF nr.400070 Giarmata, nr.cad A 389/1/2/11, jud. Timiş.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timiş, municipiul Timişoara, B-dul Liviu Rebreanu nr.18-18A şi titular Timişoara, str. Martir Alexandru Ferkel Şuteu, nr.2, ap.9, jud. Timiş, în zilele de luni-joi între orele 8.00-16.30, vineri între orele 8.00-14.00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timiş

Asociatia pentru protectia animalelor